izmir travesti resimleritravesti

Зустріч-тренінг з практичним психологом по роботі з молоддю Мельник Д. С.

30 жовтня 2018 р. у читальному залі університету відбулася зустріч-тренінг студентів 1-х курсів електротехнічного факультету з практичним психологом по роботі з молоддю міського центру Мельник Д. С. Тема зустрічі – «Впевнена поведінка у колективі».


Зав. сектору бібліотеки Дорогокупля Л. Ф. наголосила на тому, що у стінах вишу щоденно проходитиме значна частина студентського життя. Треба вчитися і розуміти взаємодії: «викладач-студент», «студент-викладач», «студент-студент».
Голова ОПО КНУ Щокін В. П. зазначив, що студенти – це перш за все, спеціалісти з потужним потенціалом та великими перспективами в майбутньому, які орієнтовані на прогресивний розвиток суспільства.
Продовжила тему зустрічі практик-психолог Мельник Д. С. Тренінг розпочався, як форма групової роботи й творчої взаємодії учасників між собою і лектором у вигляді зворотного зв’язку: лектор-студент, студент-лектор, студент-студент. Розглядали питання: мотивація та впевнена поведінка у колективі.
Спостерігалася активна участь і творча взаємодія учасників між собою і лектором. Монолог змінювався діалогом. Після демонстрації ігрового фільму кожен з учасників зустрічі висловив своє розуміння про впевненість у собі та колективі.
Найактивніші студенти тренінгу: Ткач П., Заболотний Д., Коляда Д., Жданович М., Кулінчік В., Вєтров А. (гр. ЕЕМ-18).
Інформаційну підтримку заходу забезпечила книжкова виставка «Колектив. Мотивація. Особистість». З оглядом презентованих документів учасників заходу ознайомила завідувач відділу обслуговування Хлебнікова Л. О.
За підтримку в організації заходу висловлюємо подяку голові ОПО КНУ Щокіну В. П.

Світлини: