izmir travesti resimleritravesti

Круглий стіл «Бібліотека та книга у твоєму житті»

Протягом 2018 року фахівцями абонементу навчальної літератури для студентів будівельного та економічного факультетів проводилось соціологічне дослідження методом анкетування. У процесі анкетування важливо було виявити наскільки задоволені користувачі бібліотекою та бібліотечно-бібліографічними послугами, тому і виникла потреба в проведенні засідання круглого столу «Бібліотека та книга у твоєму житті».

Засідання круглого столу проведено 02 листопада 2018 року, на якому були присутні студенти гр. БІ-18, БІ-18ск та студенти економічного факультету (представники від груп МН-18, ЕП-18, ПТБ-18, ОП-16, МН-16). Запрошені: Астахов В. І. – канд. техн. наук, декан будівельного факультету, Кришко Д. А. – канд. техн. наук, старший викладач кафедри промислового, цивільного та міського будівництва, Вигівська В. О. – зав сектору інформатизації, Протазанова І. В. – зав. відділу бібліографії, Шмагайло С. С. – представник старостату економічного факультету, Білашенко С. В. – зав. комп’ютерним класом.

З  результатами анкетування ознайомила учасників засідання круглого столу зав. відділу обслуговування Лісова Н. А. Дослідження виявило недостатню обізнаність користувачів із довідково-бібліографічним апаратом бібліотеки та електронним каталогом. Зав. відділу бібліографії Протазанова І. В. розповіла про історію бібліотеки університету та правила користування довідково-бібліографічним апаратом. Ознайомила студентів з web-сайтом бібліотеки та на практиці показала як отримати інформацію з електронного каталогу зав. сектору інформатизації Вигівська В. О. Модератор заходу – провідний бібліотекар Шелудько Л. М.

На основі підсумкового документу соціологічного опитування студентів (анкетування) та виступів і пропозицій учасників засідання розроблені рекомендації круглого столу та пам’ятка читача.

Круглий стіл супроводжувався такими виразними засобами: саундтреком А. Данилка, відеороликами про книгу та читання, книжковою виставкою «Бібліотека – це модно» та книжковими інсталяціями «Бібліотека» (з книг для студентів першокурсників), «Читай» (з підручників докт. техн. наук, професора Валового О. І.).

Світлини: