izmir travesti resimleritravesti

Флеш-семінари бібліотеки «EndNote online»

EndNoteШановні користувачі!

У квітні 2019 р. бібліотека університету провела чергову серію флеш-семінарів для науково-педагогічного складу кафедр менеджменту і адміністрування та металургії чорних металів і ливарного виробництва «EndNote Online: оформлення статей за ДСТУ та вимогами міжнародних журналів».

Заступник директора бібліотеки Вигівська В. О. провела практичні заняття щодо роботи з інструментом Web of Science EndNote online, який дозволяє створити власний каталог, вести пошук та додавання у каталог бібліографічних записів за темою дослідження і полегшує оформлення списку бібліографії за вимогами міжнародних видань. Значна увага приділялась вибору міжнародних видань для публікації статей науковців.

Під час проведення флеш-семінару учасники обмінювалися власним досвідом, майстерністю та ставили запитання на які отримали інформаційні та змістовні відповіді.

Завідувач відділу обслуговування бібліотеки Лісова Н. А. та провідний бібліотекар Баранова Л. М. репрезентували бібліографічні огляди нової фахової літератури за дисциплінами, що викладаються на кафедрах.

Учасники заходів зазначили, що технологія флеш-семінару дозволяє швидко, комфортно та економно отримати великий об’єм актуальної інформації; познайомитись з новою літературою, яка надійшла до фондів бібліотеки.

Світлини:

МіА

МЧМіЛВ