izmir travesti resimleritravesti
altiparmak travesti marmaris travesti istanbul travesti

Шановні користувачі!

Абонемент навчальної літератури головного корпусу пропонує до вашої уваги книжкову виставку “Тобі першокурснику”. Представлені підручники з історії України, іноземної мови, вищої математики, нарисної геометрії, програмування, фізики, гірничої справи.

Запрошуємо відвідати бібліотеку!

Україна: філософія буття і пізнання

Шановні користувачі!

Абонемент наукової літератури експонує тематичну книжкову виставку “Україна: філософія буття і пізнання“. Представлені видання з фонду бібліотеки. Відповідальна Галина Потапова.

Графік роботи бібліотеки

Шановні здобувачі вищої освіти!

Абонемент навчальної літератури гірничо-металургійного факультету розташований за адресою: вул. Пушкіна, 44, корпус №4, кімната 2-13.
Ви можете брати книги додому!

Додаткова інформація
за тел.: +380676324867,
Баранова Людмила Миколаївна.

Абонемент навчальної літератури факультетів:
будівельного, електротехнічного, інформаційних технологій, механічної інженерії та транспорту, економіки та управління бізнесом
розташований за адресою: вул. Віталія Матусевича, 11, корпус №1, через читальну залу на першому поверсі.
Ви можете брати книги додому!

Додаткова інформація
за тел.: +380972546370,
Хлебнікова Лариса Олексіївна.

Віртуальний бібліографічний огляд літератури

Шановні користувачі!

Щорічно, 1 вересня, в Україні відзначають День знань, що символізує початок нового навчального року і перший дзвінок для учнів та студентів по всій Україні. День знань важливий тим, що спонукає вчитися та здобувати нові знання.

Абонемент навчальної літератури пропонує віртуальний бібліографічний огляд “Реалії знань та технологій“. Представлені видання будуть корисними для студентів інженерно-технічних спеціальностей. Підготувала Людмила Баранова.

Сергій Жадан – володар думок молоді

Шановні користувачі!

23 серпня виповнюється 50 років від дня народження поета, прозаїка, есеїста, перекладача та громадського діяча Сергія ЖАДАНА.

Письменник належить до когорти українських авторів, яких найчастіше перекладають за кордоном. Його твори можна почитати тридцятьма мовами. Жадан є автором романів «Ворошиловград», «Депеш Мод», «Інтернат», збірок оповідань «Біг Мак», «Месопотамія», поетичних збірок «Життя Марії», «Список кораблів», «Птах» та інших. Літературні твори відзначені багатьма національними та міжнародними нагородами. Він активно долучається до організації фестивалів та інших культурних подій, є учасником мультимедійних мистецьких процесів. Тексти Жадана стають піснями українських гуртів «Жадан і Собаки», «Лінія Маннергейма» та ін.

З нагоди славного ювілею автора пропонуємо до вашої уваги огляд-інсталяцію “Сергій Жадан – володар думок молоді”. Представлена література з фонду бібліотеки. Відповідальна Ганна Юсупова.

Відкритий перегляд літератури

Шановні користувачі!

Читальна зала № 1 (корпус 2, вул. Гірничих інженерів, 37) запрошує на відкритий перегляд літератури “ЛЮДИНА. ВЧЕНИЙ. КЕРІВНИК“. Представлені наукові праці ректора Криворізького національного університету, доктора технічних наук, професора, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки Миколи Івановича СТУПНІКА.

Виставкова робота

Шановні користувачі!

Абонемент наукової літератури експонує тематичну книжкову виставку «Гірнича справа та будівництво». Представлена література з історії гірничої справи та розвитку гірництва на Криворіжжі, а також видання з більш детальних питань: проектування підземних рудників, норми технологічного проектування та технологія будівельного виробництва. Відповідальна Галина Потапова.

День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Шановні користувачі!

Абонемент наукової літератури запрошує професорсько-викладацький склад, працівників та здобувачів вищої освіти КНУ на виставку літератури, з нагоди Дня памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років, яка експонується в читальній залі корпусу 2.

Відкритий перегляд літератури

Шановні користувачі!

Книги – це справжній всесвіт для мрійників. Одні мрійники пишуть про неймовірні історії й небачені світи, інші занурюються в написане, подорожуючи в просторі та часі, не виходячи з дому. Книги володіють унікальною здатністю як розважати, так і навчати людей.

Пропонуємо до вашої уваги відкритий перегляд літератури “Незмірна глибина книг”. Відповідальна Галина Потапова.

Більш детально з виданнями можна ознайомитися на абонементі наукової літератури (корпус 2).

Тематична книжкова виставка

«Мірою інтелекту є здатність змінюватись»
Альберт Ейнштейн.

26 квітня в світі традиційно відзначається Міжнародний день інтелектуальної власності (World IP Day). Цьогорічний World IP Day Всесвітня організація інтелектуальної власності присвятила інтелектуальній власності та Цілям сталого розвитку ООН, аби з’ясувати, як наше спільне майбутнє можна побудувати за допомогою інновацій та креативності.

Цей день надає можливість інформувати громадян про те, як патент, авторське право, товарні знаки впливають на повсякденне життя, роз’яснювати яким чином охорона прав інтелектуальної власності допомагає розвитку творчої та інноваційної діяльності, також сприяє поваги до інтелектуальної власності, визнанню внеску авторів і новаторів у розвиток суспільства.

В Україні з 22 по 26 квітня відбудеться тиждень інтелектуальної власності 2024, організований
Міністерством економіки України та ІР офісом в контексті війни.

Пропонуємо до вашої уваги тематичну виставку «Інтелект як розвиток суспільства». Представлена література з питань охорони та захисту авторського права та суміжних прав, патентного права, засобів індивідуалізації товарів і послуг; література про інноваційні процеси в суспільстві, економіці, про роль науки й науково-технічної діяльності, освіти. Відповідальна Баранова Л.М.