izmir travesti resimleritravesti

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом

 Шановні користувачі!

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.

28.11.2017 року  в ауд. 300 навчального корпусу №1 на годину спілкування зі студентами «Твоє життя – твій вибір» запрошені лікарі психологи-психотерапевти міського центру «Мережа» – О. Г. Горшкова і Н. Г. Добровольська.

У зустрічі взяли участь проректор з науково-педагогічної та виховної роботи М. І. Стрюк, голова ОПО університету В. П. Щокін, заступник декана ЕТФ В. О. Федотов, студенти електро-технічного факультету та куратори груп. Модераторами проведення заходу виступили працівники бібліотеки: завідувач відділу Л. О. Хлебнікова, завідувач сектору Л. Ф. Дорогокупля, бібліотекар 1 кат. Н. І. Єгоренкова та бібліотекар 2 кат. О. М. Любарська.

Фахівці центру демонстрували слайди та уривки фільмів про СНІД, наводили інші факти, що стосуються даної теми. До свого виступу вони залучили присутніх студентів і розпочався живий діалог-бесіда з аудиторією – «гість-слухач». Завідувач відділу бібліотеки Л. О. Хлебнікова презентувала книжкову виставку-перегляд «Твоє життя твій вибір».

Продовжив тему зустрічі голова ОПО університету В. П. Щокін, який зазначив, що здоров’я молодого покоління – це здоров’я нації. І від нас з вами залежить збереження життя і здоров’я людини та її внутрішній світ.

Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи М. І. Стрюк наголосив, що здоров’я залежить в першу чергу від нас самих. Враховуючи дану тематику важливо все, зокрема, особистий захист, та найголовніший – це вірність.

На закінчення зустрічі завідувач сектору Л. Ф. Дорогокупля нагадала, що у 1988 році на Всесвітньому самітті міністрів охорони здоров’я вперше запропоновано вважати 1 грудня – Всесвітнім днем боротьби зі СНІДом.

Світлини: